Πολλοί γονείς στην καθημερινή σας αγωνία να βοηθήσετε τα παιδιά σας στο διάβασμα, διαβάζετε μαζί τους. Το αποτέλεσμα είναι να πιεζόσαστε και οι δυο, εσείς καταλήγετε  να περνάτε όλο το χρόνο ως «μαθητές» και το παιδί να μη γνωρίζει κάποιον τρόπο να διαβάζει μόνο του.

 

Κάθε παιδί είναι μοναδικό, έχει τους δικούς του ρυθμούς στη μάθηση. Κάθε πρόγραμμα οργάνωσης της μελέτης έχει διαφορετική προσαρμογή σε κάθε παιδί, ανάλογα με την ψυχοσύνθεση, τη συγκέντρωση, τη μνήμη του.

 

Οφείλουμε ν’ αποδεχόμαστε και να ενθαρρύνουμε το παιδί. Προϋπόθεση για ένα αποδοτικό διάβασμα, είναι ενας σταθερός και οργανωμένος χώρος μελέτης. 

 

Σε εσάς που δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμάσετε το παιδί σας για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας και που επιθυμείτε να αποκτήσει δεξιότητες οργάνωσης και μελέτης, αναγκαίες για τη ζωή του, σας προσφέρουμε:​

 

2ωρη καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα Δημοτικού και Γυμνασίου.

  • Έμπειροι Παιδαγωγοί

  • Εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Υλικό

  • Ολιγομελή Τμήματα

  • Άρτιος Εξοπλισμός

  • Εξατομικευμένη Διδασκαλία

 

Δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να μάθει να μελετάει μόνο του, να γίνει αυτάρκες και υπεύθυνο, να γνωρίσει την ελευθερία του χρόνου και να απολαμβάνει τις υπόλοιπες δραστηριότητες του (αθλήματα, ξένες γλώσσες, μουσική κ.τ.λ.) ξέγνοιαστο από τη μελέτη των σχολικών μαθημάτων.